× Početna O nama Vaš stomatolog Kontakt Cenovnik en

Stomatološka ordinacija Dentaplex

Stomatološka ordinacija DENTAPLEX otvorena je 2017.god. Naš tim čine specijalisti sa dugogodišnjim iskustvom, koji Vam mogu pružiti usluge iz svih oblasti stomatologije. Raspolažemo savremenom opremom i najnovijim materijalima.Posebno se ističemo u oblasti implantologije, i u saradnji sa našim partnerima OFTAL C, koji su ekskluzivni distributeri stomatološkog materijala američke kompanije ZIMMER BIOMET DENTAL u mogućnosti smo da našim pacijentima ponudimo PREMIUM IMPLANTATE.

Naš tim

Dr Zoran Kecojević, spec. oralne hirurgije

Rođen 01.06.1977.godine u Kragujevcu. 1996 godine upisuje redovne studije na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, koje završava 2003.godine sa prosečnom ocenom 9,14. Specijalističke studije iz oralne hirurgije upisuje 2010.godine na Vojnomedicinskoj Akademji i polaže specijalistički ispit 2013. sa ocenom odličan, nakon čega nastavlja uspešnu specijalističku karijeru oralnog hirurga. Imenovan za Direktora Zavoda za stomatologiju Kragujevac 20.12.2018.godine , i tu funkciju i dalje obavlja. Pohađa drugu godinu doktorskih akademskih studija Fakulteta medicinskih nauka Univerziteta u Kragujevcu. Aktivni je učesnik na mnogim domaćim i međunarodnim oralnohirurškim i implantološkim seminarima. Oženjen je otac dvoje dece .

Dr Ana Bojanić-Kecojević, doktor stomatologije

Rođena 9.1.1979.god. u Kraljevu. Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu završila je 2004.god. u roku. Posle završenog staža i položenog stručnog ispita 2005.god. počinje da radi u Zavodu za stomatologiju Kragujevac, na odeljenju Dečije stomatologije. Iza nje je 15 godina ogromnog iskustva u radu sa decom. Član je stomatološke komore, i učesnik mnogobrojnih domaćih i međunarodnih stručnih skupova u raznim oblastima stomatologije.

Prim. dr sci med. Miroslav Oreščanin, spec. oralne hirurgije

Rođen 09.06.1947.god. u Beogradu. Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu završio 1966.god. Specijalista Oralne hirurgije postaje 1975.god. na istom Univerzitetu. Poseduje zvanje Primarijusa od 1995.godine. Magistrirao(1998.god.) i doktorirao(2000.god.) na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu. Objavio 50 stručnih i naučnih radova u stručnim časopisima i na kongresima. Bio je mentor Stomatoloških fakulteta u Beogradu i Nišu.

Usluge